Jak anulować swój plan?

Anulowanie planu w kilka sekund w SignageNow

Anulowanie planu SignageNow

W sekcji „Plan" znajdziesz swój aktualny plan oznaczony czerwonym kółkiem. Tam znajduje się przycisk „Zarządzaj subskrypcją". Kliknij go.

Następnie zostaniesz przekierowany do naszego operatora płatności Stripe. W prawym górnym rogu znajdziesz przycisk „Anuluj subskrypcję".

 

  • Pamiętaj, że anulowanie jest możliwe dopiero od następnego okresu rozliczeniowego. Do końca bieżącego okresu rozliczeniowego wszystkie funkcje wykupionego planu pozostają aktywne.

Powrót do przeglądu

Chcesz dowiedzieć się więcej o SignageNow? Nie ma sprawy.

Dowiedz się więcej o naszym oprogramowaniu do digital signage i naszych cenach.