Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου;

Έτσι διαγράφεις λογαριασμό και δεδομένα στο SignageNow

Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων στο SignageNow

Πήγαινε στις Ρυθμίσεις (/settings) και κάνε κλικ στην καρτέλα «Account» στο «Διαγραφή λογαριασμού». Εδώ πρέπει να εισάγεις τον κωδικό πρόσβασής σου και να επιβεβαιώσεις ότι έχεις κατανοήσει ότι αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.

  • Παρακαλούμε να λάβεις υπόψη ότι αυτή η ενέργεια δεν μπορεί να αναιρεθεί.

Επιστροφή στην επισκόπηση

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το SignageNow; Κανένα πρόβλημα.

Μάθετε εδώ περισσότερα για το λογισμικό ψηφιακής σήμανσης που προσφέρουμε και τις τιμές μας.