Jak mogę usunąć swoje konto?
Usuwanie konta i danych w SignageNow
Przejdź do ustawień (/settings) i kliknij w zakładce „Account" na „Usunięcie konta". Musisz tu podać swoje hasło oraz potwierdzić, że rozumiesz, że tej czynności nie można cofnąć.
- Pamiętaj, że tej czynności nie można cofnąć.
Chcesz dowiedzieć się więcej o SignageNow? Nie ma sprawy.
Dowiedz się więcej o naszym oprogramowaniu do digital signage i naszych cenach.